Over

Voor een overtuigend goed verhaal

Tekstschrijver met kennis van communicatie

Digibord+Huis

 

Onder de naam Tekst voor Zaken schrijf ik allerhande teksten voor ondernemers en organisaties. Grote bedrijven, eenmanszaken, instellingen of dienstverleners kunnen allemaal rekenen op mijn enthousiasme, creativiteit en ruime ervaring. Ik ga voor het best mogelijke resultaat!

Het is van jongs af mijn droom geweest om van schrijven mijn beroep te maken. Die wens bracht me naar de School voor de Journalistiek in Zwolle (HICO), waar ik gefascineerd raakte door het communicatievak. Afgestudeerd als communicatieadviseur ben ik vervolgens gaan werken als redacteur-verslaggever.

Na verloop van tijd werd ik door zakelijke contacten gevraagd om freelance schrijfwerk te verrichten. Daarbij merkte ik dat mijn kennis van communicatie en affiniteit met marketing een gouden combinatie maakt met mijn schrijfvaardigheid.

Informatieprofessional
Onder invloed van vooral technologische ontwikkelingen is het vak van tekstschrijven de laatste jaren sterk veranderd. Traditioneel was de tekstschrijver vanuit zijn of haar specifieke expertise gericht op het stijltechnisch correct verwoorden van boodschappen. Dat voldoet lang niet meer. Taaltechnische scholing en een brede stilistische ervaring zijn slechts twee pijlers van de moderne tekstprofessional.

Doelgroepsegmentatie, SEO, CMS, (neuro)psychologie bepalen tegenwoordig de kaders voor een tekstschrijver. Je zou de hedendaagse tekstschrijver een schrijvende informatieprofessional kunnen noemen. Wat mij betreft is het vak er daarmee alleen maar leuker op geworden!

Prettig kennis te maken,

Hendrik Jan Tjoelker

 

 

 

 

 

Hendrik Jan Tjoelker

 

Neem voor meer informatie gerust contact met mij op. Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar info@tekstvoorzaken.nl.

Bellen kan natuurlijk ook, telefoonnummer 06 – 124 015 57.

 

Contactformulier

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verzenden

Footer